Dag homo!

By Geert, 17 May, 2010

Vandaag is het de International Day Against Homophobia. Deze dag gaat mij niet ongemerkt voorbij. Mijn beste vrienden zijn immers homo. Meer nog: ik ben zelf getrouwd met een homo. Inderdaad, ik had evengoed kunnen beslissen om met een heteroman te trouwen, maar ik dacht "ik doe eens gek" en voila.

Je begrijpt natuurlijk dat het niet evident is om met een homoseksueel samen te hokken. Hij heeft immers andere gewoontes, gebruikt een ander taaltje, draagt andere kleding en, oh ja, heeft iets andere seks. Maar na een tijdje went dit wel.

Waar maken sommige mensen dan toch zoveel heisa over?

Gay Pride Twee homo's op een truck

Tijd om even een paar vooroordelen definitief de wereld uit te helpen:

Alle homo's denken alleen maar aan seks

Absolute onzin. Ze denken geregeld aan de nieuwste collectie Delvaux handtassen of die blinkende zwarte pumps die ze vorig weekend in de vitrine van Ken Shoe Fashion in Brussel hebben ontdekt.

Alle homo's gedragen zich vrouwelijk

Ooit al eens in een leerbar binnen gestapt? Dat zit daar vol echte venten, die met trots hun neus-, tepel- en cockring liggen te showen en in elkaars borsthaar te roeffelen. Vrouwelijk? I don't think so...

Alle homo's zijn kappers

Moar seg. Helemaal niet waar. Er zijn ook visagisten bij. Al hebben die initieel voor kapper gestudeerd, maar dat telt niet mee.

Alle homo's beginnen hun zinnen met "moar seg"

Moar shoeke, dat is toch niet waar!

Alle homo's zijn promiscu

Bah nee. Ik ken voldoende homo's die dat woord nog niet eens kennen. En trouwens, al zouden ze het kennen, ze zijn veel te druk bezig met vogelen om nog tijd over te hebben om promiscu te zijn.

Alle priesters zijn homo

Tuurlijk niet. Dat zou God nooit toelaten. En als je het niet gelooft ga dan eens kijken op deze site: http://www.godhatesfags.com/.

Alle homo's zijn zot van pijpen

Een compleet misverstand. Dat geldt voor loodgieters of mannen op boorplatformen, maar niet voor homo's.

Alle homo's lopen constant rond met hun handtas

Nope, niet als ze seks hebben.

Alle homo's lijken op kanariepietjes

't Is niet omdat ze allebei zaad in hun bek hebben en stront op hun stokje, dat je deze conclusie kan trekken. Er zijn duidelijke verschillen. Bijvoorbeeld, een kanariepietje is altijd geel en een homo alleen als hij aan hepatitis A lijdt.

Voila, die vooroordelen heb ik netjes ontkracht. Nu ga ik stoppen want mijnen vent heeft weer wat anale seks nodig.

Category

Comments