Stop het secularisme!

By Geert, 22 September, 2010

Kabouters bestaan! Jawel! En dan heb ik het niet over die boulemiegevallen die mij de minste darmklacht al beginnen te kermen van plopperdeplop. Neen, ik heb het over die ongewassen kleine duiveltjes met haargroei op plaatsen waar je het niet voor mogelijk hield. Het zijn irritante schepseltjes die zich nooit of te nimmer laten zien aan de gewone mens, maar des te meer invloed uitoefenen op onze dagelijkse beslommeringen.


Ze bestaan! Geloof me!

Je hebt vast wel eens gehoord van de Wet van Murphy? Wel, Murphy is een van de meest beduchte kabouters die er bestaan. Naar het schijnt lijdt hij aan een extreme vorm van flatulentie in combinatie met een handvol aambeien. Je zou er voor minder de pest in krijgen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze kwalijke kwelduivel dagelijks van zich laat horen.

Ik weet het! Er is een groeiende scepsis tegenover het bestaan van kabouters. Gedreven door agressief seculiere motivaties durven bepaalde drukkingsgroepen beweren dat er helemaal geen kabouters bestaan. Dit, mijn vrienden, is het grote gevaar van deze moderne tijd. Als een nieuwe vorm van nazisme sluipt dit kwaad langzaam maar gestaag doorheen de gelederen van onze maatschappij.

En dit terwijl de waarheid zo overduidelijk is. Kijk om je heen. Zie hoe de wereld draait. Je hoeft geen geleerde te zijn om vast te stellen dat er ‘andere’ krachten aan het werk zijn. De ongelovigen zijn snel daar met gekunstelde verklaringen op basis van dogma’s zoals kansberekening en kwantumfysica. Maar iedere mens weet diep in zijn hart dat de echte verklaring te vinden is in de allesomvattende kracht van kabouters.

Waarom ontstaat er dan toch zoveel verzet tegen deze realiteit? Wel, de ideologie die de kabouter wil bannen uit de hedendaagse maatschappij vindt zijn kiem in een politiek manoeuvre. Deze brutale en hardvochtige tirannie heeft enkel tot doel de gevestigde orde te ondermijnen en de basiswaarden waarop onze vrijheid gebaseerd is te ondergraven. Inderdaad, dezelfde waarden waar onze voorouders tot bloedens toe voor gevochten hebben.

Daarom, kameraden, roep ik jullie allen ten strijde. De kruistocht tegen de ongelovige en de agnostici belooft bitter en lang te worden, maar het doel is nobel en zal gelauwerd worden door onze eigenste nazaten.

Red de kabouter!

Comments