Horror van bij ons - deel 8

By Geert, 30 October, 2010
Het bloed stuwt zich al vol spanning doorheen mijn aderen. Mijn tong streelt begerig de hongerige lippen. Morgen mag ik eindelijk weer de foltertuigen van stal halen en mijn rubberen schort ombinden. 's Avonds laat ik het monster in mij los om zich tegoed te doen aan onder andere maagdenbloed, sappige breinen en knapperige oogbollen. Zalig, zo een filmmarathon.

Joepie, 't is weer Halloween!

Inderdaad het is weer Halloween, hoogmis voor geesten, zombies, vampieren, weerwolven, parasieten en andere Dardenne-lookalikes. Hmmmm. Reden genoeg om een achtste deel aan mijn langstlopende blogserie te breien: Horror van bij ons.

In deze, al zeg ik het zelf, zeer succesvolle reeks heb ik je al laten kennismaken met Maniac Nurses en Parts of the Family in respectievelijk deel 1 en deel 7. Wel spijtig dat dit tevens ook het complete oeuvre is van Leon Paul De Bruyn, zowaar een miskend genie. Maar wat blijkt nu? Onze held is bezig met een nieuwe film. Schitterend nieuws, niet? Alhoewel, een van de actrices schijnt spoorloos verdwenen te zijn... ik hoop echt dat hij ze terug vindt.

Wat blijkt nu? Deze grote cineast was vorig seizoen te gast bij het één-programma De Jaren Stillekens met Erik van Looy. Even wat speurwerk en ziezo hieronder kan je dat fragment bewonderen.

Happy Halloween!

Comments