250 redenen om mij te ontslaan?

By Geert, 11 March, 2013

Als ik de Metro mag geloven dan ziet het er voor mij niet al te best uit. Zij hebben immers ontdekt dat het overgrote deel van de werkgevers actief het internet afzoekt naar extra informatie over sollicitanten. Een dikke dertig procent beweert bovendien dat die informatie doorslaggevend is bij het al dan niet aanwerven van de kandidaat.

Je hoeft maar even naar mijn naam te googlen om te zien dat ik op dit vlak met de spreekwoordelijke broek op de knieën sta. Neem nu mijn blog bijvoorbeeld. Even scrollen en je kent mijn seksuele voor- en politieke afkeur. Je leest er over mijn fecale obsessie en mijn natte dromen. Twee onderwerpen die, laat dit duidelijk zijn, voor mij niets met elkaar te maken hebben.

250ste blogpost

Daarom ook zal ik mijn 250ste blogpost vandaag met net iets minder fanfare vieren. Je weet immers nooit of mijn toekomstige nieuwe werkgever nu aan het meelezen is. Mocht dit laatste inderdaad het geval zijn, laat mij dan afsluiten met de boodschap dat ik zeer communicatief onderlegd ben en er wat mij betreft er echt geen 'I' in team zit.

Category

Comments